De school goochelaar komt graag naar uw school in Glane!

Dé goochelaar voor elke school. Met meer dan 130 optredens per jaar is de school goochelaar een begrip op basisscholen, voortgezet onderwijs, BSO en NSO.

Hij treedt op door heel Nederland en Belgie, dus ook bij u in Glane.

Vragen?

Als u vragen heeft belt u dan 0650-574439 of mailt u naar glane@schoolgoochelaar.nl. De school goochelaar voorziet u graag gratis van gepast advies!

Waarom SchoolGoochelaar.nl?

 • Leuk en leerzaam
 • Betaalbaar
 • Geen reiskosten
 • Gratis decor
 • Eigen geluidsinstallatie
 • Gratis werkbladen

Waarom kiezen scholen uit Glane voor schoolgoochelaar.nl?


GRATIS THEMA WERKBLADEN

Een aantal keren per jaar maak ik gratis thema werkbladen met thema’s die kinderen interesseren zoals de kinderboekenweek, het circus, Kerst, Pasen, mopjes etcetera. U kunt de thema-werkbladen gratis ontvangen door hier te klikken.

 

DIVERSE SHOWS VOOR DE BASISSCHOOL

Meester of juffendag, (her-)opening van de school of afsluiting voor de schoolvakantie. Buikspreken, goochelen en humor gaan hand in hand om de voorstelling onvergetelijk te maken! De school goochelaar reist graag naar Glane om u en de kinderen te verwonderen.

 

THEMA VOORSTELLINGEN

 • Pesten
  Pesten is niet leuk (de gewone superheld). Infoshow voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Meer informatie over deze 45 minuten durende leerzame show in Glane vindt u hier.

 • Kinderboekenweek
  De school goochelaar maakt ieder jaar een nieuwe voorstelling met het thema van de Kinderboekenweek. Lees meer over de Kinder boeken week show in Glane van 2013

 

BUITENSCHOOLSE OPVANG

De school goochelaar heeft voor de gevarieerde groep kinderen van de BSO en NSO in Glane hele leuke programma’s. Betaalbaar, goochelen, interactie en lachen zijn de sleutelwoorden.

Bel 0650-574439 voor meer informatie.

 

WORKSHOP

De schoolgoochelaar geeft op regelmatige basis speciaal voor leerkrachten workshops in Overijssel. Denk hierbij aan een workshop goochelen, NLP voor leraren of teambuilding voor leerkrachten. Meer weten? Vul dan het contact formulier in.

 

De school goochelaar ook op uw school?

Bent u benieuwd of de school goochelaar geschikt is als goochelaar op uw school of studiedag in Glane? U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie? Bel 06 - 50574439 of vul hier het contactformulier in!